- Crostini zeezout 200 g
- Peppas met kaas 230 g
- Olives Taggiasca z.pit e.v. 180 g
- Truffeltapenade 80 g
- All i oli 130 g
- Geroosterde broodjes 160 g
- Griss d'Or sesam doos 100 g
- Pesto alla Genovese 140 g
- Grissini corti olijfolie 150 g
- Olives Greek Mix Kalamata & Halkidiki 190 g
- Grissini piccoli tomaat & basilicum 200 g
- Crostini zeezout 200 g
- Tapenade groene olijf 140 g
- All i oli 130 g
Deze delicate Vincotto wijnazijn citroen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Deze frisse, lichte Chardonnay komt uit de Italiaanse wijnstreek Puglia. Gemaakt van 100% Chardonnay druiven, citrus in de neus, harmonieuze smaak met hints van wit fruit, frisse afdronk. Erg lekker bij pasta, vis en schelpdieren, kazen en vleeswaren.
Mooie extra vergine olijfolie met een krachtige aardse truffelsmaak. Voeg een paar druppels toe aan een risotto, pasta of aan gegrild vlees voor een feestelijk gerecht!
Extra vergine olijfolie met witte truffel aroma, heerlijk om in te bakken of als basis voor een dressing. Gebruik hem ook eens in pasta's en risotto's!
Met geroosterde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!