Feestelijke rosé spumante, de bekende mousserende wijn uit Italië. Gemaakt van de Incrocio Manzoni druif. Mooie roze van kleur en een langdurige bellenkrans. Verfijnde, subtiele smaak, met meerdere lagen en een heldere zuurgraad.
Penne rigate eet je natuurlijk met de beroemde arrabbiata saus, met tomaten en rode peper! Ook erg lekker met een romige saus van pesto en noten. Nu ook in deze biologische variant!
Risotto, volgens ons hét ultieme comfort food. Er zijn enorm veel recepten, dus als je de slag eenmaal te pakken hebt kun je blijven variëren! Kies een goede kwaliteit als basis, zoals deze prachtige Italiaanse arborio rijst.
Deze glutenvrije knoflooksaus mag natuurlijk niet ontbreken aan een Spaanse tapasplank. Hij is bereid met knoflook, olie, zout en citroen, dus zonder ei!
Quinoa is inmiddels niet meer van ons menu weg te denken! Heerlijk als basis voor een maaltijdsalade, maar ook als vulling voor bijvoorbeeld paprika's of tomaten.
Deze driekleuren pasta ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heel gezond! Gemaakt uit volkoren tarwegriesmeel, gerst en rogge. Zeer rijk aan vezels en eiwitten.
Sushi, wie is er niet dol op? Ook erg leuk om zelf te maken! Ga thuis aan de slag met heerlijke verse ingrediënten en deze mooie sushi rijst, succes verzekerd!