Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900
Showingof 19 item(s)
Show:
Sort By:
Mooie rijpe tomaten zijn gekookt en gezeefd met als resultaat: passata! Ideaal als basis voor een echte Italiaanse pastasaus of voor op de pizza.
€2,40
Passata is een gezeefde, fluweelzachte tomatensaus die alleen nog maar opgewarmd hoeft te worden. Probeer ook eens deze variant met basilicum!
€2,70
Maak in een handomdraai een pastasaus of tomatensoep met deze eersteklas gepelde tomaten. Mutti is niet voor niets bij Italianen het meest geliefde merk voor tomatenproducten!
€1,85
Dubbel geconcentreerde tomatenpuree is de ideale smaakmaker in sauzen en soepen. Perfect in pasta's, op pizza's en in andere Italiaanse gerechten!
€1,30
Zachte, sappige half gedroogde tomaatjes zijn heerlijk bij de borrel, op een broodje met kaas, in een salade of de pasta. Om eindeloos mee te variëren!
€3,20
Haal een beetje zomer in huis met deze smakelijke zongedroogde tomaten die het heel goed doen in de salade of in een pasta.
€3,15
Fijne tomatenblokjes van de best denkbare kwaliteit! Geschikt in soepen en (pasta)sauzen, verpakt per 3 blikken van 400 g.
€4,40
Showingof 19 item(s)