Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900
Showingof 23 item(s)
Show:
Sort By:
Maak in een handomdraai een pastasaus of tomatensoep met deze eersteklas gepelde tomaten. Mutti is niet voor niets bij Italianen het meest geliefde merk voor tomatenproducten!
€1,25
Proef het zonnige zuiden! Voor deze heerlijke ketchup is gebruik gemaakt van uitsluitend Italiaanse tomaten. Zonder conserveermiddelen!
€1,99
Mooie rijpe tomaten zijn gekookt en gezeefd met als resultaat: passata! Ideaal als basis voor een echte Italiaanse pastasaus of voor op de pizza.
€2,00
Passata is een gezeefde, fluweelzachte tomatensaus die alleen nog maar opgewarmd hoeft te worden. Probeer ook eens deze variant met basilicum!
€2,20
Dubbel geconcentreerde tomatenpuree is de ideale smaakmaker in sauzen en soepen. Perfect in pasta's, op pizza's en in andere Italiaanse gerechten!
€0,95
Gepelde tomaten zijn altijd handig om in huis te hebben! Zeer geschikt voor een snelle pastasaus of tomatensoep.
€0,90
Tomatenblokjes zijn voor zeer veel gerechten te gebruiken. In pastasauzen, chili con carne, in soep, bij kip, kortom: erg handig om in huis te hebben!
€0,90
Smaakvolle zongedroogde tomaten om eindeloos mee te variëren! Erg lekker in een mediterrane salade of door een pasta. Ook een goede smaakmaker op pizza, bij kip, kaas en door quiches.
€2,55
Zachte, sappige half gedroogde tomaatjes zijn heerlijk bij de borrel, op een broodje met kaas, in een salade of de pasta. Om eindeloos mee te variëren!
€2,49
Haal een beetje zomer in huis met deze smakelijke zongedroogde tomaten die het heel goed doen in de salade of in een pasta.
€2,49
Fijne tomatenblokjes van de best denkbare kwaliteit! Geschikt in soepen en (pasta)sauzen, verpakt per 3 blikken van 400 g.
€3,35
Showingof 23 item(s)