Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900
Showingof 18 item(s)
Show:
Sort By:
Herinneringen aan een mooie zomeravond in Italië, met deze heerlijke risotto met zongedroogde tomaat. Eenvoudig in bereiding, een geweldig resultaat!
€2,95
Risotto met paddenstoelen is een prachtig klassiek gerecht. Deze mix met eekhoorntjesbrood maakt de bereiding extra makkelijk, buon appetito!
€2,95
Met deze smakelijke mix staat een risotto met truffel snel op tafel. Heerlijk comfort food om een speciaal iemand mee te verrassen!
€2,95
Dit smakelijk Noors-Italiaanse gerecht gemaakt van maïsmeel is een lekker, voedzaam alternatief voor aardappelen of pasta. In een handomdraai gereed!
€1,95
Risotto, volgens ons hét ultieme comfort food. Er zijn enorm veel recepten, dus als je de slag eenmaal te pakken hebt kun je blijven variëren! Kies een goede kwaliteit als basis, zoals deze prachtige Italiaanse arborio rijst.
€3,95
Het geheim van een heerlijke smeuïge risotto is het gebruik van goede rijst! Aan mooie recepten geen gebrek: klassiek met saffraan of met bospaddenstoelen, maar ook met asperges en garnalen niet te versmaden!
€3,95
Met deze mooie carnaroli rijst maak je de heerlijkste risotto. Kies een goede bouillon, blijf roeren met liefde en geduld et voilà!
€3,95
Met bulgur zet je snel een heerlijk mediterraan gerecht op tafel. Zeer geschikt ook als basis voor een gezonde maaltijdsalade! Voeg ook eens een beetje bulgur toe aan soep, voor een extra bite.
€2,25
Maak de heerlijkste gerechten met deze biologische volkoren couscous. Gezond en lekker, om eindeloos mee te variëren!
€2,25
Quinoa is inmiddels niet meer van ons menu weg te denken! Heerlijk als basis voor een maaltijdsalade, maar ook als vulling voor bijvoorbeeld paprika's of tomaten.
€3,45
Basmati, met z'n fijne, langwerpige korrel, is misschien wel een van de meest bekende van alle soorten rijst. Heerlijk in diverse gerechten uit de wereldkeuken, probeer hem bijvoorbeeld eens bij een Indiase curry. Deze variant is volkoren en dus extra gez
€2,25
Met deze mooie carnaroli rijst maak je de heerlijkste risotto. Kies een goede bouillon, blijf roeren met liefde en geduld et voilà!
€2,25
Showingof 18 item(s)