Deze heerlijke linguine is een lange platte pasta die iets smaller is dan tagliatelle. Oorspronkelijk gemaakt om met traditionele pesto te eten, maar schroom vooral niet om het klaar te maken met je eigen favoriete saus!
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.
Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
De Cecco heeft voor iedereen een favoriet formaat pasta. Deze holle, geribbelde elleboogjes gaan bijvoorbeeld goed samen met wat dunnere sauzen, omdat de pasta zich makkelijk vult.
Pasta van kwaliteitsmerk De Cecco in de vorm van kurkentrekkers, dat is weer eens iets anders! Ook verkrijgbaar in drie kleuren van het mooie merk Dalla Costa.
Tagliatelle met bolognesesaus, wie houdt er niet van? Deze heerlijke pasta laat zich ook graag combineren met lichte sauzen op basis van vis en groenten. Succes verzekerd!
Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.