Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900
Showingof 33 item(s)
Show:
Sort By:
Deze heerlijke linguine is een lange platte pasta die iets smaller is dan tagliatelle. Oorspronkelijk gemaakt om met traditionele pesto te eten, maar schroom vooral niet om het klaar te maken met je eigen favoriete saus!
€2,60
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.
€2,60
Zet eens een speciale lintvormige pasta op tafel met deze gekartelde mafaldine van De Cecco. Lekker met garnalen en citroen, of probeer ook eens met worst en gegrilde paprika!
€2,45
Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
€2,60
Deze veelzijdige pasta is vooral geschikt voor volle sauzen met vlees. Ook erg lekker met een tomaten- of groentensaus en in ovenschotels.
€2,60
De Cecco heeft voor iedereen een favoriet formaat pasta. Deze holle, geribbelde elleboogjes gaan bijvoorbeeld goed samen met wat dunnere sauzen, omdat de pasta zich makkelijk vult.
€2,60
Pasta van kwaliteitsmerk De Cecco in de vorm van kurkentrekkers, dat is weer eens iets anders! Ook verkrijgbaar in drie kleuren van het mooie merk Dalla Costa.
€2,60
Vlinderpasta, onverminderd populair! Lekker met veel groenten of met een eenvoudige maar smakelijke tomatensaus.
€2,60
Heerlijke brede lintpasta met ei, zeer geschikt voor tomaten- en vleessauzen. Ook erg lekker bij sauzen op basis van vis, vooral schaaldieren!
€2,50
Heerlijke lange platte eierpasta die zeer geschikt is voor tomaten- en vleessauzen. Ook erg lekker bij sauzen op basis van vis, vooral schaaldieren!
€2,50
Tagliatelle met bolognesesaus, wie houdt er niet van? Deze heerlijke pasta laat zich ook graag combineren met lichte sauzen op basis van vis en groenten. Succes verzekerd!
€2,35
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook. Nu ook in deze biologische variant!
€2,95
Showingof 33 item(s)