Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.
Voorkoken is niet nodig, bij deze zorgvuldig vervaardigde lasagnebladen. Het deeg is dun en poreus en neemt de saus goed op. Lekker met tomaten en gehakt of zalm en spinazie!
Geniet van deze heerlijke glutenvrije pasta, gemaakt van 100% maismeel! Erg lekker met bijvoorbeeld een (zelfgemaakte!) pesto van pistachenoten en basilicum.
De vertrouwde pasta penne in een nieuw "jasje", want gemaakt van 100% groene erwtenmeel. Biologisch en eiwitrijk. Erg lekker met een saus van room en ham!
Deze driekleuren pasta ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heel gezond! Gemaakt uit volkoren tarwegriesmeel, gerst en rogge. Zeer rijk aan vezels en eiwitten.