Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900
Showingof 23 item(s)
Show:
Sort By:
Deze heerlijke toastjes met zeezout laten zich goed beleggen met een rijke tapenade. Ook zeer geschikt als hartig tussendoortje!
€1,95
Zeer geschikt voor bij de borrel, deze heerlijke knapperige toastjes met knoflooksmaak! Lekker met een dip, of gewoon als hartige snack.
€1,95
Open een zak van deze onweerstaanbare grissini met de smaak van tomaat en basilicum en je weet zeker dat hij leeg raakt! Heerlijk bij een borrel of een gezellige filmavond.
€2,45
Korte, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
€1,95
Geweldig lekkere grissini met de smaak van knoflook en basilicum, wie kan ze weerstaan? Als je ze eenmaal hebt geproefd dan gaat de zak niet meer terug in de kast, dat beloven we!
€2,45
Korte, dunne, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
€1,45
Deze knapperige toastjes met olijfolie zijn een prima drager voor bijvoorbeeld de bruschetta van Deli Di Paolo, of voor tapenades en pesto.
Succes verzekerd bij de borrel!
€1,49
Deze knapperige toastjes met tomaat en basilicum zijn een prima drager voor bijvoorbeeld de bruschetta van Deli Di Paolo, of voor tapenades en pesto.
Succes verzekerd bij de borrel!
€1,49
Knapperige dipstokjes die het goed doen bij de borrel of als hartige snack. Goed te combineren met een van onze smeuïge pesto's of tapenades!
€1,95
Stiratini met rozemarijn zijn erg lekker bij de soep, als aanvulling op een borrelplank of om gewoon zo te eten als hartige snack!
€1,49
Dit... is simpelweg een ontzettend lekkere snack! Het perfecte knabbeltje met precies de juiste hoeveelheid Parmezaanse kaas en zeezout, om je borrel compleet te maken.
€1,95
Deze heerlijke picos olijfolie zijn lekker als dipstokjes bij pesto en tapenade, maar ook een geliefd tussendoortje of knabbeltje bij de borrel.
€1,45
Showingof 23 item(s)