Extra vergine olijfolie uit 100% Italiaanse olijven. Gebruik het bijvoorbeeld koud over een (pasta) salade, als basis voor een dressing of in een tapenade.
Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
Zacht, smeuïg voorgesneden witbrood met tomatensmaak. Zonder korstjes en daardoor zeer geschikt voor sandwiches, amuses, voorgerechten of voor het maken van croutons. Buiten de koelkast houdbaar!
Prachtige helderrode Valpolicella Ripasso Superiore uit de Italiaanse regio Veneto. Vol van smaak, intense afdronk, met tonen van pruimen en kersen. Evenwichtige en zachte tannines. Goede match met geroosterd of gestoofd vlees, risotto en pasta.
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.