Met gegrilde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!
Mooie extra vergine olijfolie met een krachtige aardse truffelsmaak. Voeg een paar druppels toe aan een risotto, pasta of aan gegrild vlees voor een feestelijk gerecht!
Penne rigate eet je natuurlijk met de beroemde arrabbiata saus, met tomaten en rode peper! Ook erg lekker met een romige saus van pesto en noten. Nu ook in deze glutenvrije variant!
Extra vergine olijfolie met citroen aroma, heerlijk bij vis en in een dressings.
Gebruik hem over een salade van rucola en Parmezaanse kaas, eenvoudig en lekker!
Basmati, met z'n fijne, langwerpige korrel, is misschien wel een van de meest bekende van alle soorten rijst. Heerlijk in diverse gerechten uit de wereldkeuken, probeer hem bijvoorbeeld eens bij een Indiase curry. Deze variant is volkoren en dus extra gez
Quinoa is inmiddels niet meer van ons menu weg te denken! Heerlijk als basis voor een maaltijdsalade, maar ook als vulling voor bijvoorbeeld paprika's of tomaten.
Spaccatini zijn niet alleen erg populair in Italië, ook wij zijn dol op deze dunne, knapperige stokjes. Heerlijk bij de borrel, als dipper of bij de soep!
Sushi, wie is er niet dol op? Ook erg leuk om zelf te maken! Ga thuis aan de slag met heerlijke verse ingrediënten en deze mooie sushi rijst, succes verzekerd!