Deze delicate Vincotto wijnazijn citroen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Met gegrilde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!
Extra vergine olijfolie met witte truffel aroma, heerlijk om in te bakken of als basis voor een dressing. Gebruik hem ook eens in pasta's en risotto's!
Penne rigate eet je natuurlijk met de beroemde arrabbiata saus, met tomaten en rode peper! Ook erg lekker met een romige saus van pesto en noten. Nu ook in deze glutenvrije variant!
Extra vergine olijfolie met basilicum aroma is erg lekker in gerechten met tomaten. Voeg eens een scheutje toe aan pastasaus voor een bijzonder smaaksensatie!
Met geroosterde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!
Uit de prachtige reeks extra vergine olijfolie van A L'Olivier: de variant met eekhoorntjesbrood en truffel. Heerlijk over een pasta met paddenstoelen en veel Parmezaanse kaas.
Met bulgur zet je snel een heerlijk mediterraan gerecht op tafel. Zeer geschikt ook als basis voor een gezonde maaltijdsalade! Voeg ook eens een beetje bulgur toe aan soep, voor een extra bite.
De ananas tidbits van Nestor zijn sappige, zorgvuldig geselecteerde stukjes ananas op siroop. Heerlijk fris van smaak en perfect voor desserts, salades of Aziatische gerechten!