Soepele rode wijn uit de Italiaanse wijnstreek Puglia. Gemaakt van 60% Merlot druiven en 40% Malvasia Nera druiven. Mooie balans tussen rood fruit en kruidige accenten. Fruitige afdronk. Heerlijk bij rund, kip, kazen en pasta.
Mooie lichtroze rosé afkomstig van het Italiaanse eiland Sardinië, gemaakt van 100% Cannonau druiven. Verfijnd boeket met elegante tonen van kers en aardbei. De smaak is fijn en fruitig. Heerlijk bij antipasti met vleeswaren, risotto en gegrild wit vlees.
Penne rigate eet je natuurlijk met de beroemde arrabbiata saus, met tomaten en rode peper! Ook erg lekker met een romige saus van pesto en noten. Nu ook in deze glutenvrije variant!
Italiaanse prosecco, een mousserende witte wijn afkomstig uit de Conegliano-Valdobbiadene regio in Veneto. Sprankelend en fris, soepel en rond. Heerlijk als aperitief, bij visgerechten en bij een zoet dessert of taart.
Extra vergine olijfolie met basilicum aroma is erg lekker in gerechten met tomaten. Voeg eens een scheutje toe aan pastasaus voor een bijzonder smaaksensatie!
Risotto, volgens ons hét ultieme comfort food. Er zijn enorm veel recepten, dus als je de slag eenmaal te pakken hebt kun je blijven variëren! Kies een goede kwaliteit als basis, zoals deze prachtige Italiaanse arborio rijst.
Korte, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Maak van een eenvoudige pasta een heuse culinaire sensatie door er deze salsa met zomertruffel aan toe te voegen! Maak je gerecht af met een scheutje truffelolie.