De grissini piccoli van Paolo zijn fijne, krokante Italiaanse broodstengels met een subtiele smaak van olijfolie. Ideaal als lichte snack, bij soep of als onderdeel van een antipasti-plank!
Deze knapperige biscuits met chocolade en hazelnoot combineren een rijke chocoladesmaak met de nootachtige crunch van hazelnoten. Perfect als tussendoortje of bij de koffie!
De zwarte olijven zonder pit van Amogusti zijn vol van smaak en perfect voor salades, pizza's en mediterrane gerechten. Een heerlijke en veelzijdige toevoeging aan elke maaltijd!
Deze knapperige toastjes met tomaat en basilicum zijn een prima drager voor bijvoorbeeld de bruschetta van Deli Di Paolo, of voor tapenades en pesto.
Succes verzekerd bij de borrel!
- Crostini zeezout 200 g
- Peppas met kaas 230 g
- Olives Taggiasca z.pit e.v. 180 g
- Truffeltapenade 80 g
- All i oli 130 g
- Geroosterde broodjes 160 g
- Griss d'Or sesam doos 100 g
- Gavi DOCG 0.75l Balbi Soprani
- Pesto alla Genovese 140 g
- Grissini corti olijfolie 150 g
- Olives Greek Mix Kalamata & Halkidiki 190 g
- Grissini piccoli tomaat & basilicum 200 g
- Crostini zeezout 200 g
- Tapenade groene olijf 140 g
- All i oli 130 g