Met gegrilde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!
Mooie extra vergine olijfolie met een krachtige aardse truffelsmaak. Voeg een paar druppels toe aan een risotto, pasta of aan gegrild vlees voor een feestelijk gerecht!
Risotto, volgens ons hét ultieme comfort food. Er zijn enorm veel recepten, dus als je de slag eenmaal te pakken hebt kun je blijven variëren! Kies een goede kwaliteit als basis, zoals deze prachtige Italiaanse arborio rijst.
Risotto, volgens ons hét ultieme comfort food. Er zijn enorm veel recepten, dus als je de slag eenmaal te pakken hebt kun je blijven variëren! Kies een goede kwaliteit als basis, zoals deze prachtige Italiaanse arborio rijst.
Basmati, met z'n fijne, langwerpige korrel, is misschien wel een van de meest bekende van alle soorten rijst. Heerlijk in diverse gerechten uit de wereldkeuken, probeer hem bijvoorbeeld eens bij een Indiase curry. Deze variant is volkoren en dus extra gez
Eersteklas Italiaanse rode wijn uit de regio Piemonte, gemaakt van strikt Nebbiolo druiven. Vol en rond van smaak, met aardse tonen, stevige tannines en veel donker fruit. Ideaal bij gebraden en gestoofd vlees, wild en oude kazen.
Deze driekleuren pasta ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heel gezond! Gemaakt uit volkoren tarwegriesmeel, gerst en rogge. Zeer rijk aan vezels en eiwitten.
Spaccatini zijn niet alleen erg populair in Italië, ook wij zijn dol op deze dunne, knapperige stokjes. Heerlijk bij de borrel, als dipper of bij de soep!