- Crostini zeezout 200 g
- Peppas met kaas 230 g
- Olives Taggiasca z.pit e.v. 180 g
- Truffeltapenade 80 g
- All i oli 130 g
- Geroosterde broodjes 160 g
- Griss d'Or sesam doos 100 g
- Barbera d'Asti DOC 0.75l
Frisse, droge witte wijn uit de Italiaanse regio Puglia, gemaakt van 100% Chardonnay druiven. Vol met tropische tonen, groene appel en hints van witte bloemen. Gaat goed samen met kip, pasta en visgerechten.
Deze delicate Vincotto wijnazijn met frambozen is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings! Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Diep robijnrode Italiaans wijn uit Sardinië, gemaakt van 90% Cannonau druiven en 10% inheemse rode druiven. Intense, langdurige, etherische geur met tonen van bosfruit. Volle wijn met een krachtige smaak en de juiste hoeveelheid tannines.
Deze heerlijke linguine is een lange platte pasta die iets smaller is dan tagliatelle. Oorspronkelijk gemaakt om met traditionele pesto te eten, maar schroom vooral niet om het klaar te maken met je eigen favoriete saus!
Frisse witte wijn uit de Italiaanse streek Puglia. Lichtfruitig in de neus, met bloemige tonen. Harmonieus, mineralig en fruitig van smaak, lange afdronk. Lekker als aperitief, bij voorgerechten en visschotels.
Extra vergine olijfolie met witte truffel aroma, heerlijk om in te bakken of als basis voor een dressing. Gebruik hem ook eens in pasta's en risotto's!
Italiaanse prosecco, een mousserende witte wijn afkomstig uit de Conegliano-Valdobbiadene regio in Veneto. Sprankelend en fris, soepel en rond. Heerlijk als aperitief, bij visgerechten en bij een zoet dessert of taart.
Extra vergine olijfolie met basilicum aroma is erg lekker in gerechten met tomaten. Voeg eens een scheutje toe aan pastasaus voor een bijzonder smaaksensatie!
Extra vergine olijfolie met knoflook aroma is een aangename smaakmaker bij vis en vlees. Voeg ook eens wat druppels toe aan een aardappel ovenschotel !