De Cecco heeft voor iedereen een favoriet formaat pasta. Deze holle, geribbelde elleboogjes gaan bijvoorbeeld goed samen met wat dunnere sauzen, omdat de pasta zich makkelijk vult.
Voorkoken is niet nodig, bij deze zorgvuldig vervaardigde lasagnebladen. Het deeg is dun en poreus en neemt de saus goed op. Lekker met tomaten en gehakt of zalm en spinazie!
Sushi, wie is er niet dol op? Ook erg leuk om zelf te maken! Ga thuis aan de slag met heerlijke verse ingrediënten en deze mooie sushi rijst, succes verzekerd!
Deze delicate sesamolie is gemaakt van biologische sesamzaadjes. Verpakt in een prachtig blikje en zeer geschikt voor dressings en marinades, om in te bakken of desserts mee te bereiden.
De peperkorrels op water van Nestor zijn mild en smaakvol, ideaal voor het bereiden van sauzen, vlees- of groentegerechten. Ze voegen een subtiele pittigheid toe aan je maaltijden en zijn een ware must-have.
De ananas tidbits van Nestor zijn sappige, zorgvuldig geselecteerde stukjes ananas op siroop. Heerlijk fris van smaak en perfect voor desserts, salades of Aziatische gerechten!
Deze knapperige biscuits met chocolade en hazelnoot combineren een rijke chocoladesmaak met de nootachtige crunch van hazelnoten. Perfect als tussendoortje of bij de koffie!
De knapperige Grissini van Paolo met een vleugje olijfolie zijn een klassieke Italiaanse snack. Licht, smaakvol en perfect als aperitiefhapje of bij een borrelplank!
Deze knapperige toastjes met olijfolie zijn een prima drager voor bijvoorbeeld de bruschetta van Deli Di Paolo, of voor tapenades en pesto.
Succes verzekerd bij de borrel!