Groene pesto, wie kent hem niet? Voeg een paar flinke lepels toe aan warme pasta en garneer met grof geraspte parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Ook zeer geschikt als spread op toast en brood of als smaakmaker in salades!
Naast de "gewone" groene pesto met basilicum is er ook deze biologische variant. Deze is iets grover van structuur dan de niet-biologische versie. Heerlijk om als dip te gebruiken of in een gerecht met een mooie mozzarella!
Eindeloos variëren met deze smeuige pesto van zongedroogde tomaatjes. Ons favoriete recept? Door de pasta, met gerookte zalm en pijnboompitten! Ook heel lekker als spread op een broodje oude kaas.
Mooie tapenade van zwarte olijven, met een grove structuur. Heerlijk bij onze diverse dipstokjes en toastjes. Doe ook eens een flinke lepel door een rode pastasaus, voor een extra bite!
Wij bevelen deze verrukkelijke tapenade van groene olijven van harte aan met onze toast en soepstengels! Beleg er eens scrocchelle knoflook mee, of doop er grissini in. De grove structuur zorgt voor een goede bite, succes gegarandeerd!
Mosterd en dille: een gouden duo! Deze dip is niet alleen lekker bij (oude) kaas, maar doet het ook goed op een broodje beenham. Ook prima te gebruiken als basis voor een marinade!
Deze glutenvrije knoflooksaus mag natuurlijk niet ontbreken aan een Spaanse tapasplank. Hij is bereid met knoflook, olie, zout en citroen, dus zonder ei!
Maak van een eenvoudige pasta een heuse culinaire sensatie door er deze salsa met zomertruffel aan toe te voegen! Maak je gerecht af met een scheutje truffelolie.