Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900

Algemene voorwaarden
Momentogusto.nl verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.Koopovereenkomst
2.Prijzen
3.Betalingswijze
4.Verzendwijze en kosten
5.Alcohol
6.Levertijd
7.Retourneren van artikelen
8.Auteursrechten

1.Koopovereenkomst
Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van een bestelling in de webshop. Ter bevestiging wordt een email verstuurd met daarin de bestel- en adresgegevens zoals de klant dat heeft ingevuld. Momentogusto.nl is niet verantwoordelijk voor fouten en vergissingen gemaakt door de klant bij invoering van een bestelling.

2.Prijzen
De genoemde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van Momentogusto.nl zijn vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Wanneer een product niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en heeft u het recht de bestelling te annuleren. Momentogusto.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. Tevens vormen fouten die ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Momento Gusto te mogen claimen of te veronderstellen.

3.Betalingswijze
Geplaatste bestellingen kunnen worden vooruit betaald via i-Deal, Visa of Mastercard. 

4.Verzendwijze en kosten
Momentogusto.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze ter keuze van Momentogusto.nl. Momentogusto.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade tijdens transport. oor de levering van de bestellingen binnen Nederland gelden de volgende verzendkosten: Standaard: € 7,95 en vanaf een orderwaarde boven € 50,00 worden er geen verzendkosten berekend. Voor de levering van de bestellingen in België gelden de volgende verzendkosten: Standaard: €10,00- en vanaf een orderwaarde boven € 50,00 worden geen verzendkosten berekend.

5. Alcohol
Momento Gusto verkoopt geen alcohol aan personen onder 18 jaar. Tijdens het bestelproces wordt gevraagd uw geboortedatum in te voeren. Bij levering van de bestelling zal de bezorger om legitimatie vragen, indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. De leeftijdscontrole geldt tot in ieder geval tot 25 jaar. Indien u geen geldig ID-bewijs kunt overleggen, zal de bezorger de bestelling mee terug nemen. 

6.Levertijd
Bestellingen geplaatst voor 12.00 uur en online betaald worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.  Momentogusto.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden door de bezorgdienst. Mocht het voorkomen dat uw bestelling niet op voorraad is, dan wordt er contact met u opgenomen. Als in dit geval de verwachte levertijd niet voor u acceptabel is, geeft dit u het recht de bestelling geheel of gedeeltelijk te annuleren.

7.Retourneren van artikelen
Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling, mits de verpakkingen ongeopend en in originele staat zijn. Alvorens de artikelen te retourneren dient u eerst contact op te nemen met Momento Gusto. De verzendkosten voor het terugzenden van de artikelen zijn voor rekening van de koper.

8.Auteursrechten
Op alle eigen gemaakte foto's op deze website rusten auteursrechten en mogen dan ook niet zonder toestemming gekopieerd worden. Bij gebruik van deze foto's zonder toestemming zal men een bericht ontvangen met het verzoek deze te verwijderen. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven zal voor gebruik van de foto's een vergoeding van €200,- (excl. BTW) per foto per maand gefactureerd worden. Deze factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Momento Gusto is het niet toegestaan tekst, overig fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. 

Mocht ondanks onze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Het plaatsen van een bestelling houdt in dat de koper akkoord gaat met deze voorwaarden.

Momento Gusto
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Oosterhout onder nummer 2006 68 65
BTW nummer: NL.8009.16.645.B01