Uit de prachtige reeks extra vergine olijfolie van A L'Olivier: de variant met eekhoorntjesbrood en truffel. Heerlijk over een pasta met paddenstoelen en veel Parmezaanse kaas.
De hele artisjokken van Nestor zijn zorgvuldig geselecteerd en ideaal voor mediterrane gerechten. Vol van smaak en perfect om te vullen, grillen of verwerken in salades en antipasti!
De zwarte olijven zonder pit van Amogusti zijn vol van smaak en perfect voor salades, pizza's en mediterrane gerechten. Een heerlijke en veelzijdige toevoeging aan elke maaltijd!
Deze delicate Vincotto wijnazijn is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings!
Deze licht pittige, zoete rode pepers zijn ideaal om zelf te vullen met een lekkere volle roomkaas. Geef er eens een twist aan door bijvoorbeeld ananas roomkaas te gebruiken!