Heerlijke donker robijnrode wijn, afkomstig uit de Italiaanse wijnstreek Puglia, van 100% Negroamaro druiven. Aangenaam en delicaat, fruitig en kruidig met hints van morello kersen, pruimen en kaneel. Rond, harmonieus, met een lange afdronk.
Intens rode Amarone della Valpolicella uit de Italiaanse wijnstreek Veneto. Neus van pruimen en kersen, kruidig, met een vleugje chocolade. Krachtige volle smaak, met zachte tannines. De ideale wijn bij gegrild rood vlees, gestoofd vlees en oude kazen.
Deze licht pittige, zoete rode pepers zijn ideaal om zelf te vullen met een lekkere volle roomkaas. Geef er eens een twist aan door bijvoorbeeld ananas roomkaas te gebruiken!
Goed, het kost enige tijd. Zo'n 35-40 minuten om precies te zijn. Maar dan zet je met deze mooie driekleuren volkoren mix van Ribe, rode en (zwarte) Venere rijst ook echt iets bijzonders op tafel, voor een speciale gelegenheid!
De zwarte olijven zonder pit van Amogusti zijn vol van smaak en perfect voor salades, pizza's en mediterrane gerechten. Een heerlijke en veelzijdige toevoeging aan elke maaltijd!
De knapperige Grissini van Paolo met een vleugje olijfolie zijn een klassieke Italiaanse snack. Licht, smaakvol en perfect als aperitiefhapje of bij een borrelplank!