Groene pesto, wie kent hem niet? Voeg een paar flinke lepels toe aan warme pasta en garneer met grof geraspte parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Ook zeer geschikt als spread op toast en brood of als smaakmaker in salades!
Wij bevelen deze verrukkelijke tapenade van groene olijven van harte aan met onze toast en soepstengels! Beleg er eens scrocchelle knoflook mee, of doop er grissini in. De grove structuur zorgt voor een goede bite, succes gegarandeerd!
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.
Korte, dunne, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Een zalige gazpacho zet je nu in een mum van tijd op tafel! Garneer hem met wat bosuitjes, maïs, komkommer of rode ui en hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Goed gekoeld het allerlekkerst!
Couscous: hét graanproduct uit het Midden-Oosten en ondertussen niet meer weg te denken uit onze keuken. Erg voedzaam, lekker en snel klaar! Laat je verrassen door de vele recepten, om steeds weer te variëren.
Deze delicate olijfolie is gemaakt van kleine, ronde en kleurrijke Spaanse Arbequina olijven. Heerlijk als dip voor bijzonder brood en ook zeer geschikt over een salade.