Deze droge witte wijn is afkomstig uit de Italiaanse wijnstreek Veneto. Sappig en fruitig, met een mooie afdronk. Zeer geschikt bij de borrel of als aperitief, bij vis en vegetarische gerechten.
Tagliatelle met bolognesesaus, wie houdt er niet van? Deze heerlijke pasta laat zich ook graag combineren met lichte sauzen op basis van vis en groenten. Succes verzekerd!
Proef het zonnige zuiden in deze extra vergine olijfolie! Het is een blend van olijfolie uit verschillende Europese landen, erg geschikt om in te bakken en braden of te gebruiken in een marinade of dressing.
Maple syrup, ook wel bekend als ahorn- of esdoornsiroop, is 100% puur natuur. Heerlijk op wafels, ijs en pannenkoeken! Gebruik hem ook eens in yoghurt en cocktails of in marinades voor vlees of vis.
Het geheim van een heerlijke smeuïge risotto is het gebruik van goede rijst! Aan mooie recepten geen gebrek: klassiek met saffraan of met bospaddenstoelen, maar ook met asperges en garnalen niet te versmaden!