Maple syrup, ook wel bekend als ahorn- of esdoornsiroop, is 100% puur natuur. Heerlijk op wafels, ijs en pannenkoeken! Gebruik hem ook eens in yoghurt en cocktails of in marinades voor vlees of vis.
Korte, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Open een zak van deze onweerstaanbare grissini met de smaak van tomaat en basilicum en je weet zeker dat hij leeg raakt! Heerlijk bij een borrel of een gezellige filmavond.
De prachtige blikjes olijfolie van A L'Olivier zijn een lust voor het oog én voor de smaakpapillen. Deze variant met natuurlijk extract van knoflook en tijm is heerlijk over pasta en pizza, in salades en dressings.
Deze droge witte wijn is afkomstig uit de Italiaanse wijnstreek Veneto. Sappig en fruitig, met een mooie afdronk. Zeer geschikt bij de borrel of als aperitief, bij vis en vegetarische gerechten.
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.
Het geheim van een heerlijke smeuïge risotto is het gebruik van goede rijst! Aan mooie recepten geen gebrek: klassiek met saffraan of met bospaddenstoelen, maar ook met asperges en garnalen niet te versmaden!