Zachte, sappige half gedroogde tomaatjes zijn heerlijk bij de borrel, op een broodje met kaas, in een salade of de pasta. Om eindeloos mee te variëren!
- Pesto alla Genovese 140 g
- Grissini corti olijfolie 150 g
- Olives Greek Mix Kalamata & Halkidiki 190 g
- Grissini piccoli tomaat & basilicum 200 g
- Crostini zeezout 200 g
- Tapenade groene olijf 140 g
- All i oli 130 g
Deze delicate Vincotto wijnazijn is gemaakt van langzaam ingekookte Negroamaro en Malvasia druiven. Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Heerlijk over groenten en vlees, in sauzen en dressings!
Feestelijke rosé spumante, de bekende mousserende wijn uit Italië. Gemaakt van de Incrocio Manzoni druif. Mooie roze van kleur en een langdurige bellenkrans. Verfijnde, subtiele smaak, met meerdere lagen en een heldere zuurgraad.
Prachtige zalmroze Italiaanse rosé, gemaakt van 70% Corvina, 10% Rondinella en 20% Molinara druiven. Intense aroma's van rood fruit, met name frambozen en wilde kersen. Zachte, frisse wijn met een klein zuurtje in de afdronk. Heerlijk bij vis en pasta.
Pasta van kwaliteitsmerk De Cecco in de vorm van kurkentrekkers, dat is weer eens iets anders! Ook verkrijgbaar in drie kleuren van het mooie merk Dalla Costa.
Dit... is simpelweg een ontzettend lekkere snack! Het perfecte knabbeltje met precies de juiste hoeveelheid Parmezaanse kaas en zeezout, om je borrel compleet te maken.
De Cecco heeft voor iedereen een favoriet formaat pasta. Deze holle, geribbelde elleboogjes gaan bijvoorbeeld goed samen met wat dunnere sauzen, omdat de pasta zich makkelijk vult.