Tagliatelle met bolognesesaus, wie houdt er niet van? Deze heerlijke pasta laat zich ook graag combineren met lichte sauzen op basis van vis en groenten. Succes verzekerd!
Basmati, met z'n fijne, langwerpige korrel, is misschien wel een van de meest bekende van alle soorten rijst. Heerlijk in diverse gerechten uit de wereldkeuken, probeer hem bijvoorbeeld eens bij een Indiase curry. Deze variant is volkoren en dus extra gez
Dit... is simpelweg een ontzettend lekkere snack! Het perfecte knabbeltje met precies de juiste hoeveelheid Parmezaanse kaas en zeezout, om je borrel compleet te maken.
Open een zak van deze onweerstaanbare grissini met de smaak van tomaat en basilicum en je weet zeker dat hij leeg raakt! Heerlijk bij een borrel of een gezellige filmavond.
Voorkoken is niet nodig, bij deze zorgvuldig vervaardigde lasagnebladen. Het deeg is dun en poreus en neemt de saus goed op. Lekker met tomaten en gehakt of zalm en spinazie!
Deze delicate olijfolie is gemaakt van kleine, ronde en kleurrijke Spaanse Arbequina olijven. Heerlijk als dip voor bijzonder brood en ook zeer geschikt over een salade.
Spaccatini zijn niet alleen erg populair in Italië, ook wij zijn dol op deze dunne, knapperige stokjes. Heerlijk bij de borrel, als dipper of bij de soep!
De zoete maïskorrels van Nestor zijn lekker sappig en vol van smaak. Perfect voor in salades, soepen of als bijgerecht bij diverse gerechten. Een smakelijke en praktische keuze voor in de keuken!