Een zalige gazpacho zet je nu in een mum van tijd op tafel! Garneer hem met wat bosuitjes, maïs, komkommer of rode ui en hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Goed gekoeld het allerlekkerst!
Korte, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Geweldig lekkere grissini met de smaak van knoflook en basilicum, wie kan ze weerstaan? Als je ze eenmaal hebt geproefd dan gaat de zak niet meer terug in de kast, dat beloven we!
Voorkoken is niet nodig, bij deze zorgvuldig vervaardigde lasagnebladen. Het deeg is dun en poreus en neemt de saus goed op. Lekker met tomaten en gehakt of zalm en spinazie!
Uit de prachtige reeks extra vergine olijfolie van A L'Olivier: de variant met eekhoorntjesbrood en truffel. Heerlijk over een pasta met paddenstoelen en veel Parmezaanse kaas.
De peperkorrels op water van Nestor zijn mild en smaakvol, ideaal voor het bereiden van sauzen, vlees- of groentegerechten. Ze voegen een subtiele pittigheid toe aan je maaltijden en zijn een ware must-have.
De kapperappeltjes van Nestor zijn kleine, stevige smaakbommetjes met een frisse en ziltige toets. Perfect om gerechten net dat beetje extra karakter te geven: van salades tot tapenade of bij een borrelplank!