Risotto, volgens ons hét ultieme comfort food. Er zijn enorm veel recepten, dus als je de slag eenmaal te pakken hebt kun je blijven variëren! Kies een goede kwaliteit als basis, zoals deze prachtige Italiaanse arborio rijst.
Couscous: hét graanproduct uit het Midden-Oosten en ondertussen niet meer weg te denken uit onze keuken. Erg voedzaam, lekker en snel klaar! Laat je verrassen door de vele recepten, om steeds weer te variëren.
Basmati, met z'n fijne, langwerpige korrel, is misschien wel een van de meest bekende van alle soorten rijst. Heerlijk in diverse gerechten uit de wereldkeuken, probeer hem bijvoorbeeld eens bij een Indiase curry. Deze variant is volkoren en dus extra gez
Goed, het kost enige tijd. Zo'n 35-40 minuten om precies te zijn. Maar dan zet je met deze mooie driekleuren volkoren mix van Ribe, rode en (zwarte) Venere rijst ook echt iets bijzonders op tafel, voor een speciale gelegenheid!
Dit... is simpelweg een ontzettend lekkere snack! Het perfecte knabbeltje met precies de juiste hoeveelheid Parmezaanse kaas en zeezout, om je borrel compleet te maken.
Korte, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Geweldig lekkere grissini met de smaak van knoflook en basilicum, wie kan ze weerstaan? Als je ze eenmaal hebt geproefd dan gaat de zak niet meer terug in de kast, dat beloven we!