Korte, dunne, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Deze knapperige toastjes met olijfolie zijn een prima drager voor bijvoorbeeld de bruschetta van Deli Di Paolo, of voor tapenades en pesto.
Succes verzekerd bij de borrel!
Zachte, sappige half gedroogde tomaatjes zijn heerlijk bij de borrel, op een broodje met kaas, in een salade of de pasta. Om eindeloos mee te variëren!
Deze knapperige toastjes met tomaat en basilicum zijn een prima drager voor bijvoorbeeld de bruschetta van Deli Di Paolo, of voor tapenades en pesto.
Succes verzekerd bij de borrel!
Mooie tapenade van zwarte olijven, met een grove structuur. Heerlijk bij onze diverse dipstokjes en toastjes. Doe ook eens een flinke lepel door een rode pastasaus, voor een extra bite!
Groene pesto, wie kent hem niet? Voeg een paar flinke lepels toe aan warme pasta en garneer met grof geraspte parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Ook zeer geschikt als spread op toast en brood of als smaakmaker in salades!
Met gegrilde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!
De grissini piccoli van Paolo zijn fijne, krokante Italiaanse broodstengels met een subtiele smaak van olijfolie. Ideaal als lichte snack, bij soep of als onderdeel van een antipasti-plank!