Wij bevelen deze verrukkelijke tapenade van groene olijven van harte aan met onze toast en soepstengels! Beleg er eens scrocchelle knoflook mee, of doop er grissini in. De grove structuur zorgt voor een goede bite, succes gegarandeerd!
Naast de "gewone" groene pesto met basilicum is er ook deze biologische variant. Deze is iets grover van structuur dan de niet-biologische versie. Heerlijk om als dip te gebruiken of in een gerecht met een mooie mozzarella!
Deze glutenvrije knoflooksaus mag natuurlijk niet ontbreken aan een Spaanse tapasplank. Hij is bereid met knoflook, olie, zout en citroen, dus zonder ei!
Deze knapperige toastjes met olijfolie zijn een prima drager voor bijvoorbeeld de bruschetta van Deli Di Paolo, of voor tapenades en pesto.
Succes verzekerd bij de borrel!
Met gegrilde paprika's kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere paprikasoep en gebruik als topping pikante nacho's in plaats van croutons. Succes verzekerd!