Voor wie net als wij van knoflook houdt: knapperige geroosterde broodjes met knoflook en peterselie. Met deze snack maak je een Spaanse tapas tafel helemaal af!
Open een zak van deze onweerstaanbare grissini met de smaak van tomaat en basilicum en je weet zeker dat hij leeg raakt! Heerlijk bij een borrel of een gezellige filmavond.
Deze smaakvolle bonte Taggiasca olijfjes komen uit Ligurië, een regio aan de Italiaanse kust. Ze zijn erg lekker als tafelolijf of in een mooi gerecht.
Korte, dunne, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
Geweldig lekkere grissini met de smaak van knoflook en basilicum, wie kan ze weerstaan? Als je ze eenmaal hebt geproefd dan gaat de zak niet meer terug in de kast, dat beloven we!
Deze kleine brosse koekjes hebben de zoete smaak van amandelen en zijn gemaakt van abrikozenpitten. Heerlijk bij koffie en thee, maar ook zeer geschikt om te gebruiken als bodem voor een taart. Probeer maar eens!