Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900
Showingof 50 item(s)
Show:
Sort By:
Dit... is simpelweg een ontzettend lekkere snack! Het perfecte knabbeltje met precies de juiste hoeveelheid Parmezaanse kaas en zeezout, om je borrel compleet te maken.
€1,95
Deze heerlijke toastjes met zeezout laten zich goed beleggen met een rijke tapenade. Ook zeer geschikt als hartig tussendoortje!
€1,95
Voor wie net als wij van knoflook houdt: knapperige geroosterde broodjes met knoflook en peterselie. Met deze snack maak je een Spaanse tapas tafel helemaal af!
€1,95
Mooie tapenade van zongedroogde tomaten, heerlijk bij onze diverse dipstokjes en toastjes. Probeer ook eens op een lekker vers broodje met oude kaas!
€1,95
Haal de smaak van Toscane in huis met deze bekende harde koekjes. Bereid met amandelen en heerlijk om te dopen in koffie, thee of vin santo!
€1,75
Zeer geschikt voor bij de borrel, deze heerlijke knapperige toastjes met knoflooksmaak! Lekker met een dip, of gewoon als hartige snack.
€1,95
Deze pizza olie is een mooie mix van zonnebloem- en olijfolie en verschillende mediterrane kruiden. Erg lekker bij de pizza of BBQ!
€2,99
Korte, dunne, knapperige grissini, die razend populair zijn bij de borrel en als snackje tussendoor. Doop ze in pesto, in tapenade of serveer ze als knabbel bij een aperitief!
€1,45
Geweldig lekkere grissini met de smaak van knoflook en basilicum, wie kan ze weerstaan? Als je ze eenmaal hebt geproefd dan gaat de zak niet meer terug in de kast, dat beloven we!
€2,45
Deze lekkere balsamicosiroop kun je op oneindig veel manieren gebruiken: over carpaccio of vleesgerechten, om je brood in te dopen, in salades of over fruit.
€2,49
Deze heerlijke picos olijfolie zijn lekker als dipstokjes bij pesto en tapenade, maar ook een geliefd tussendoortje of knabbeltje bij de borrel.
€1,45
Mooie tapenade van zwarte olijven, met een grove structuur. Heerlijk bij onze diverse dipstokjes en toastjes. Doe ook eens een flinke lepel door een rode pastasaus, voor een extra bite!
€1,95
Showingof 50 item(s)