Deze smaakvolle bonte Taggiasca olijfjes komen uit Ligurië, een regio aan de Italiaanse kust. Ze zijn erg lekker als tafelolijf of in een mooi gerecht.
Deze kleine brosse koekjes hebben de zoete smaak van amandelen en zijn gemaakt van abrikozenpitten. Heerlijk bij koffie en thee, maar ook zeer geschikt om te gebruiken als bodem voor een taart. Probeer maar eens!
Groene pesto, wie kent hem niet? Voeg een paar flinke lepels toe aan warme pasta en garneer met grof geraspte parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Ook zeer geschikt als spread op toast en brood of als smaakmaker in salades!
Eindeloos variëren met deze smeuige pesto van zongedroogde tomaatjes. Ons favoriete recept? Door de pasta, met gerookte zalm en pijnboompitten! Ook heel lekker als spread op een broodje oude kaas.
Deze kleine brosse koekjes hebben de zoete smaak van amandelen en zijn gemaakt van abrikozenpitten. Heerlijk bij koffie en thee, maar ook zeer geschikt om te gebruiken als bodem voor een taart. Probeer maar eens!
Zachte, sappige half gedroogde tomaatjes zijn heerlijk bij de borrel, op een broodje met kaas, in een salade of de pasta. Om eindeloos mee te variëren!