Gratis verzenden vanaf €50,-
088-6063900
Showingof 20 item(s)
Show:
Sort By:
Deze semola di grano duro is zeer fijn doordat hij een keer extra is gemalen. Tarwegries heeft een lichtgele kleur en is glutenrijk. Dit hoge glutengehalte maakt een deeg elastisch en daardoor uitstekend te gebruiken voor verse pasta, brood en pizza.
€2,85
Deze heerlijke linguine is een lange platte pasta die iets smaller is dan tagliatelle. Oorspronkelijk gemaakt om met traditionele pesto te eten, maar schroom vooral niet om het klaar te maken met je eigen favoriete saus!
€2,10
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.
€2,10
Heerlijke brede lintpasta met ei, zeer geschikt voor tomaten- en vleessauzen. Ook erg lekker bij sauzen op basis van vis, vooral schaaldieren!
€2,10
Tagliatelle met spinazie, wie houdt er niet van? Deze heerlijke pasta laat zich goed combineren met lichte sauzen op basis van vis en groenten. Succes verzekerd!
€2,10
Penne rigate eet je natuurlijk met de beroemde arrabbiata saus, met tomaten en rode peper! Ook erg lekker met een romige saus van pesto en noten.
€2,10
Showingof 20 item(s)