Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
Voorkoken is niet nodig, bij deze zorgvuldig vervaardigde lasagnebladen. Het deeg is dun en poreus en neemt de saus goed op. Lekker met tomaten en gehakt of zalm en spinazie!
Tagliatelle met bolognesesaus, wie houdt er niet van? Deze heerlijke pasta laat zich ook graag combineren met lichte sauzen op basis van vis en groenten. Succes verzekerd!
Deze semola di grano duro is zeer fijn doordat hij een keer extra is gemalen. Tarwegries heeft een lichtgele kleur en is glutenrijk. Dit hoge glutengehalte maakt een deeg elastisch en daardoor uitstekend te gebruiken voor verse pasta, brood en pizza.
Deze heerlijke linguine is een lange platte pasta die iets smaller is dan tagliatelle. Oorspronkelijk gemaakt om met traditionele pesto te eten, maar schroom vooral niet om het klaar te maken met je eigen favoriete saus!