Extra vergine olijfolie uit 100% Italiaanse olijven. Gebruik het bijvoorbeeld koud over een (pasta) salade, als basis voor een dressing of in een tapenade.
Druivenpitolie is heldere lichtgroene olie, met een heel fijn, subtiel aroma. De zachte, neutrale smaak is erg geschikt voor in een dressing of marinade.
Proef het zonnige zuiden in deze extra vergine olijfolie! Het is een blend van olijfolie uit verschillende Europese landen, erg geschikt om in te bakken en braden of te gebruiken in een marinade of dressing.
Een goede extra vergine olijfolie mag in geen enkele keuken ontbreken. Gebruik deze mooie biologische olijfolie koud in een verse salade of giet een scheutje over een romige burrata.
Extra vergine olijfolie met citroen aroma, heerlijk bij vis en in een dressings.
Gebruik hem over een salade van rucola en Parmezaanse kaas, eenvoudig en lekker!
Extra vergine olijfolie met basilicum aroma is erg lekker in gerechten met tomaten. Voeg eens een scheutje toe aan pastasaus voor een bijzonder smaaksensatie!
Proef het zonnige zuiden in deze extra vergine olijfolie! Het is een blend van olijfolie uit verschillende Europese landen, erg geschikt om in te bakken en braden of te gebruiken in een marinade of dressing.
Extra vergine olijfolie met witte truffel aroma, heerlijk om in te bakken of als basis voor een dressing. Gebruik hem ook eens in pasta's en risotto's!