Extra vergine olijfolie uit 100% Italiaanse olijven. Gebruik het bijvoorbeeld koud over een (pasta) salade, als basis voor een dressing of in een tapenade.
Zacht, smeuïg voorgesneden witbrood zonder korstjes, dat zeer geschikt is voor sandwiches, amuses, voorgerechten of voor het maken van croutons. Buiten de koelkast houdbaar!
Spaghettini is een dunne variant spaghetti uit het zuiden van Italië. Heel erg lekker bij sauzen met een snelle bereiding, die niet veel meer nodig hebben dan een scheutje goede olijfolie en wat knoflook, rode peper en ansjovis!
Deze mooie rode wijn uit jaargang 2019 is gemaakt van Corvina druiven in de Italiaanse wijnstreek Veneto. Volle wijn, een neus van kersen en lichte toon van cacao, lange afdronk. Gaat heel goed samen met gegrild en gestoofd vlees en oude kazen.
Heerlijke donker robijnrode wijn, afkomstig uit de Italiaanse wijnstreek Puglia, van 100% Negroamaro druiven. Aangenaam en delicaat, fruitig en kruidig met hints van morello kersen, pruimen en kaneel. Rond, harmonieus, met een lange afdronk.
De vertrouwde pasta penne in een nieuw "jasje", want gemaakt van 100% groene erwtenmeel. Biologisch en eiwitrijk. Erg lekker met een saus van room en ham!
Frisse witte Italiaanse wijn, afkomstig uit Sardinië en gemaakt van 100% Vermentino druiven. Bijzonder bloemig in de neus, fris en fruitig. De smaak is intens en aanhoudend. Gaat erg goed samen met zeevruchten, gegrilde vis en visstoofpotjes.
Spaghetti behoort tot de meest beroemde van alle pastaformaten. Heerlijk met de onovertroffen bolognese saus, maar ook met een eenvoudige maar smakelijke pesto erdoor geroerd of slechts wat olijfolie en knoflook.